Story Gála 2019: Kis Bernadett ruhakrízisén Vasvári Vivien segített

Forrás: Instagram/Solti Ádám -
fashion week Vasvári Vivien Kis Bernadett ruha Solti Ádám luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos gondja akadt a Story Gála előtt Solti Ádám kedvesének, a Nyerő páros című műsorból is ismert Kis Bernadettnek. Nem lett jó a ruhája, a krízist a barátnője, Vasvári Vivien hárította el. 

Merész ruhában érkezett a 20. Story Gálára Solti Ádám kedvese, a Nyerő páros című műsorból ismert Kis Bernadett.

Egy videóban azonban elárulta, hogy a gála előtt nem sokkal előállt a rettegett ruhakrízis, ugyanis a szett, amelyet rendelt, kicsi lett rá. Elpanaszolta az esetet a barátnőjének, a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Viviennek, aki felajánlotta, hogy kölcsönad egyet. Így is történt. Miután Bernire igazították a ruhát, már tökéletesen passzolt rá.

Solti Ádám is rendkívül elégedett volt a párjával.

Story Gála 2019: Ördög Nóra dekoltált, piros ruhában vezeti a gáláthttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-ordog-nora-dekoltalt-piros-ruhaban-vezeti-a-galat.htmlA 20. Story Gála háziasszonyi szerepét Ördög Nóra tölti be, aki mélyen dekoltált, piros ruhában állt színpadra. Trend--Story Gála 2019: Tóth Andi köldökig dekoltált ruhában partizotthttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-toth-andi-koldokig-dekoltalt-ruhaban-partizott.htmlHol van már az a kamaszlány, akit évekkel ezelőtt az X-Faktorban megismertünk. Tóth Andi felnőtt nő lett, és ezt szívesen hangsúlyozza is. TrendOrigoStory Gála 2019: meseszép ruhában jelent meg Marton Adriennhttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-meseszep-ruhaban-jelent-meg-marton-adrienn.htmlFérjével, Edvin Martonnal jelent meg a 20. Story Gálán Marton Adrienn. Csodásan mutat a ruhájában. Trend--Story Gála 2019: Peller Anna férje, Lukács Miki az első igazán bevállalós férfi http://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-peller-anna-ferje-lukacs-miki-az-elso-igazan-bevallalos-ferfi.htmlInfluenza miatt kihagyta a 20. Story Gálát Peller Anna, így férjét, Lukács Mikit a testvérével, Peller Mariannal fotózták. Kijelenthetjük: Lukács Miki az első férfi, aki igazán ötletes és ütős szettben érkezett. Trend--Story Gála 2019: érkeznek a luxusfeleségek, Csősz Boglárka a férjével jelent meghttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-erkeznek-a-luxusfelesegek-csosz-boglarka-ferjevel-jelent-meg.htmlÉrkeznek a Feleségek luxuskivitelben szereplői a 20. Story Gálára. Csősz Boglárka ritkán jelenik meg a férjével a magyar nyilvános eseményeken, ám Burak Talu most mégis elkísérte a feleségét. Trend--Story Gála 2019: Csodaszép ruhát választott az alkalomra Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-csodaszep-ruhat-valasztott-az-alkalomra-rubint-reka.htmlA pénteki Reggeli vendégeként Schobert Norbi elmondta, idén Rékával, kettesben érkeznek a Story Gálára. Így is lett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.