Story Gála 2019: a Life.hu olvasói szerint Marton Adrienn volt a legszebb

fashion week Story Gála 2019 Görög Zita Rubint Réka legszebb Story Gála Marton Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás ruhákban vonultak be a hazai hírességek a 20. Story Gálára, amelyet február 9-én tartottak a Szépművészeti Múzeumban. A Life.hu olvasói megszavazták, hogy ki volt a bál szépe, íme a három dobogós. 

Idén is kitettek magukért a magyar hírességek, hiszen szebbnél szebb ruhákban jelentek meg a 20. Story Gálán. Görög Zita például egy tűzpiros estélyiben érkezett, és a pózolást sem bízta a véletlenre, a Szépművészeti Múzeum lépcsőjén fekve mutatta meg magát a kamerának.

Ugyan bálkirálynőt nem választottak a rendezvényen, a Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük ki a bál szépe. Az első helyen Marton Adrienn gasztroműsorvezető végzett, aki a szavazatok 26 százalékát söpörte be. A Story Gálára férjével, Edvin Marton hegedűművésszel érkezett egy Merő Péter által tervezett ruhában.

Marton Adrienn lett a bál szépe a Life.hu olvasói szerint Forrás: Polyak Attila/Origo

A képzeletbeli dobogó második fokára a már említett Görög Zita modell állhatott fel, aki a szavazatok 21 százalékát tudhatja magáénak. A harmadik helyezett pedig Rubint Réka lett, aki tavaszi színekben játszó, virágos estélyiben jelent meg férje, Schobert Norbert oldalán. Övé lett az olvasói szavazatok 14 százaléka.

Görög Zita a 20. Story Gálán Forrás: Polyak Attila

Rubint Réka Forrás: Polyak Attila
Grammy 2019: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190211-grammy-2019-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlA Grammy-gálák minden évben tartogatnak izgalmas vörös szőnyeges pillanatokat. A 61. díjátadó is bővelkedett jelmezszerű ruhákban, meglepő outfitekben. Mutatjuk őket! Trend--BAFTA 2019: Katalin hercegné maga mögé utasította a filmsztárokathttp://www.life.hu/trend/20190211-bafta-2019-katalin-hercegne-maga-moge-utasitotta-a-filmsztarokat.htmlTavaly még a fekete szín uralta a BAFTA vörös szőnyegét, idén változatosabb képet kaptunk, habár kevesebb volt az igazán stílusos és szép ruha. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! Trend--Ki volt a Story Gála legszebbje 2019-ben? – Szavazz!http://www.life.hu/trend/20190210-ki-volt-a-story-gala-legszebbje-2019ben.htmlCsodásabbnál csodásabb ruhakölteményekben érkeztek idén is a Story Gálára a magyar hírességek. Kedvenceinket – a teljesség igénye nélkül – meg is mutattuk nektek, és azokat is, akik a legmerészebb villantós szetteket viselték, de most ti is kiválaszthatjátok azt, akinek a partiruhája a legközelebb áll hozzátok. TrendOrigoKeresztes Ildikó különleges ruhát választott a Story Gálára – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190210-keresztes-ildiko-kulonleges-ruhat-valasztott-a-story-galara.htmlKeresztes Ildikó remekül nézett ki a tegnapi Story Gálán. Trend--Story Gála 2019: az 5 legszebb estélyi ruhahttp://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-a-top-5-legszebb-estelyi-ruha.htmlNemcsak dekoltázsokról és kevésbé jó ruhaválasztásokról tudunk beszámolni a 20. alkalommal megrendezett Story Gála kapcsán, hanem bizony csodálatos estélyi ruhákról is. Mutatjuk, hogy az idén kik voltak a legszebbek, és azt is eláruljuk, melyik magyar tervező volt nálunk a befutó! Trend--Story Gála 2019: Ők voltak az este dekoltázskirálynői http://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-ok-voltak-az-este-dekoltazskiralynoi.htmlAhogy az elmúlt években is bővelkedett a Story Gála villantós dekoltázsokban, úgy a 2019-es, 20. alkalommal megrendezett gála is tartogatott hasonló izgalmas pillanatokat. Mutatjuk az idei estély dekoltázskirálynőit! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.