Idén királylány lehetsz - csodaszép menyasszonyi ruhák a kifutóról

fashion week esküvő menyasszonyi ruha szántó daniella új élet projekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg tavaly a rózsaszín menyasszonyi ruhák hódítottak a világsztárok körében, addig idén egészen más stílus lesz az uralkodó. Megmutatjuk, mivel rukkoltak elő 2014-ben a legnagyobb külföldi divatházak.

Pár hete a hazai esküvőkiállításon járva azt tapasztaltuk, hogy a 2012-ben hódító útjára indult rózsaszín menyasszonyi ruhák idén érkeztek meg Magyarországra. Míg itthon a rózsás árnyalatú ruhák vagy a derékon rózsaszín szalaggal megkötött kreációk a legnépszerűbbek, a kifutókon egészen más jellegű ruhakölteményeket mutattak be a legnagyobb divatházak.

/1403/Id_n_201433135653

A hatalmas, abroncsos ruhák mellé idén látványosabb fátylak társulnak, mint valaha, a csipke helyét pedig az óriási tüllök vették át. Zuhair Murad estélyi ruháitól elaléltunk, így nem csoda, ha a menyasszonyi ruhái is káprázatosra sikerültek - egy ilyen kreációban bármelyik menyasszony valódi királylánynak érezheti magát az oltár előtt. Elie Saab is hasonlóan romantikus darabokat dob piacra, de a libanoni tervező nem csak hófehérben gondolkodik. Gaultier pedig szokásához híven sokkolni próbál: az ő menyasszonyi ruhája inkább egy Lady Gaga-klipben, mint a templomban állja meg a helyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.