esküvő szántó daniella fogyás életmódváltás új élet projekt jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Daniellát, a fogyni vágyó menyasszonyt, akinek a Life.hu szakértői segítenek céljai elérésében, egy vírusos megbetegedés ledöntötte a lábáról. Ezen a héten mindent megtettünk azért, hogy mihamarabb felépüljön. 

A Kezdj új életet a Life.hu-val mozgáskoordinátorai, Kropkó Péter és Gajdos Tamás meglátogatták Daniellát otthonában, és vitaminokban gazdag frissítő turmixokat és smoothie-kat készítettek neki.

/1403/Danie201431417361

Miután Daniella jobban lett, edzői úgy döntöttek, ismét eljött az idő egy kis mozgásra. Mivel nem szerették volna, hogy Daniella visszaessen a betegségbe, egy kímélő gerincjóga órát javasoltak neki.

Jövő héten már nem lesz megállás: Daniella folytatja a kemény edzéseket, hiszen ezeknek meg is van az eredménye: 3 kilótól szabadult már meg a menyasszony. Gratulálunk neki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.