Sétával is lehet fogyni - Nordic Walking forever!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
séta esküvő szántó daniella fogyás nordic walking új élet projekt edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Danillát, a fogyni vágyó menyasszonyt ezútta nordic walking edzésre kísértük el. Daniella már 3,4 kilogrammot fogyott azóta, hogy a Life.hu sztárszerzői kezelésbe vették. A dietetikus az étrendjét állította össze, míg a mozgáskoordinátorok, Gajdos Tamás és Kropkó Péter a zsírégető edzéseiért felelős. 

Az utóbbi évek klímaváltozásának köszönhetően a városi ember lassan elfelejti milyen is a hó. Már pedig, ha hó nincs, akkor sífutni sem lehet. Ezért találták ki a sportág száraz változatát, a nordic walkingot, ami a léctől eltekintve a sífutás legtöbb elemét tartalmazza. Ez a csodálatos modern sportág pedig minden porcikánkat megmozgatja, ráadásul a legjobb zsírégető. Utóbbira pedig a nyár végi álomesküvőjére készülő Daniellának nagy szüksége van, hiszen jó néhány kilótól szeretne addig megszabadulni.

A Vitalteam összeszedte, miért fogod imádni a nordic walkingot!

A nordic walkinggal való ismerkedéshez nem is találhattunk volna jobb szakembert számára, mint a már nemzetközi versenyeken is bizonyított kiváló edzőt és oktatót Bisztrai Györgyöt, aki egy izgalmas hajnali szeánszra invitálta az ifjú menyasszonyt és a Vitalteam stábját a Havas-halom parkba, ahol hó ugyan nem volt, ragyogó napsütés és egy remek hangulatú társaság viszont igen.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Daniella győzött!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140314-daniella-felgyogyult-megbetegedesebol-igy-folytatja-az-edzeseket-ezen-a-heten-egy-gerincjoga-oran.htmlSzántó Daniellát, a fogyni vágyó menyasszonyt, akinek a Life.hu szakértői segítenek céljai elérésében, egy vírusos megbetegedés ledöntötte a lábáról. Ezen a héten mindent megtettünk azért, hogy mihamarabb felépüljön. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huA sport mint gyógyszer a betegségekrehttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140311-a-sport-mint-gyogyszer-a-betegsegekre-cikk-a-sport-gyogyito-erejerol.htmlA sport sok irányból befolyásolja jótékonyan a szervezetünket, bizonyítottan segít a betegségek megelőzésében, és a gyógyulási folyamatok is gyorsabban zajlanak le egy rendszeresen mozgó embernél.DaniellaOrigoNem kíméljük Daniellát!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140228-nem-kimeljuk-daniellat-a-vitalteam-osszeallitotta-daniella-kovetkezo-heti-edzestervet.htmlDaniella elmúlt heti edzésmunkája meglepően jól sikerült. Az alakformáló aerobikórán és a spinningedzésen is szépen helytállt, ezért Kropkó Péter és Gajdos Tamás, a Life.hu sztárszerzői és a Vitalteam szakértői ezeket a mozgásformákat is beépítették e heti edzéstervébe.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.