szántó daniella snack falatka új élet projekt menyasszony egészség fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Daniellához hasonlóan te is odavagy a nassolásért, most remek tippeket találsz, hogyan készíts otthon egészséges snackeket. Finom, olcsó és egészséges ötletek, amikkel felturbózhatod szervezeted kimerült vitamin- és ásványianyag-raktárát. Itt mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.

Akár édesszájú vagy, akár a sós ízeket kedveled, könnyen készíthetsz finom és egészséges snacket otthon. Kevesebbet kell költened, mégis te válogathatod az alapanyagokat. Finom diós golyócskák a gyerekeknek, csíra a természetjáróknak vagy házi müzli az édesszájúaknak. Néhány remek példa arra, hogyan bírd ki vacsoráig. Érdemes bio alapanyagokat vásárolnod, így garantáltan a legjobb hatást éred el a snackekkel. A tavaszi fáradtság, a vitaminhiány, szervezetünk gyors öregedése mind megakadályozható ezekkel a finom nassolnivalókkal. Sőt, a kendermag még a menstruációs görcsöket is enyhíti. Ha szeretnéd, hogy ezentúl neked se legyen bűntudatod nassolás közben, nézd meg a Vitalteam 5 egyszerű és finom ötletét!

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.