Szexi a teltkarcsú

Forrás: AFP -
szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatjuk, hogy a telt idomok nemcsak szépek és szexik tudnak lenni, de még a kifutón is megállják a helyüket. Leáldozóban a piszkafa modellek karrierje?

A csontváz, beteges kinézetű modelleket el lehet felejteni, az igazi férfi tudja, hogy a valódi szépség nem nullás méretű – írja egy nemzetközi, férfiaknak szóló honlap. A plus-size modellek növekvő száma újraírja, hogy mit tart a társadalom szépnek és a heroinista kinézetű szupermodellek állása hamarosan veszélyben lehet. A plus-size modellek többsége még viszonylag ismeretlen, de reméljük, ez megváltozik. A gömbölyű modellek top 10-es listájára olyanokat válogattak a férfiak, akik a legsikeresebbek és ambiciózusak. Ezek az egészséges, testes lányok a piszkafák igazi konkurenciái lehetnek. A plus-size kategóriában a modellek világában már jelentős magyar sikerek is születtek.

A top 10-es lista első helyezettje Whitney Thompson (2009, 2011, 2014) Forrás: AFP

Önmagunk elfogadás, a pozitív gondolkodás sokszor fontosabb, mint a kilók száma. Itthon sajnos sok nő önértékelése alacsony, azok, akik pedig teltebbek, még több gátlással küzdenek. A kifutók és magazinok világában megjelenő vékony testalkatú lányok csak még több belső konfliktust okoznak azoknak, akik nem XS-es méretűek. Pedig aki szereti saját magát, elfogadja a testalkatát, hamarabb megtalálja belső békéjét és ezáltal mások is szívesebben keresik társaságát.

A plus-size modellek pár éve bukkantak fel a kifutón, először nagy tervezők gagként szerepeltették őket, de azóta egyre több divatrendezvényen jelennek meg. Szerencsére. A sikerük valószínű oka, hogy egy átlagos nő jobban tud azonosulni olyan modellel, akinek méretei hasonlóak az övéhez.

A gömbölyű idomok inkább sugároznak egészséget, életörömöt, mint a csontos kinézetű, a magazinokban sokszor még vékonyabbra retusált modellek. A teltkarcsú modellek akkor jelentek meg, amikor már egyre több embernek elege lett a „tökéletesből” és nagy sikert érnek el azok, akik meg merik mutatni gömbölyű hasukat vagy nagyobb popsijukat is.

/1202/Plus_20122691559

A testalkat sokszor adottság kérdése, legyünk vékonyak vagy dundik, fontos, hogy tisztában legyünk az adottságainkkal és a lehetőségeinkkel, a fogyásban pedig reálisak a vágyaink. Higgyük el végre, a férfiaknak tetszenek a telt idomok!

Daniella felvállalja kerek idomait – nézd meg újabb fogyis szelfijét!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140414-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-kivalasztottja-a-fogyni-vagyo-menyasszony-daniella-felvallalja.htmlAz augusztusi esküvőjére készülő Daniella bevállalta: megmutatja a testét akkor is, ha az még messze nem tökéletes. A Kezdj új életet a Life.hu-valprogram kiválasztottja néhány hónap leforgása alatt látványosan le szeretne fogyni, és ezért mindent meg is tesz. A szakértői csapat, aki mindebben segít neki, fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy a fogyás csak akkor lehet egészséges és tartós, ha az egész életmódját átgondolja és átalakítja. A fogyás esetében is igaz a „Lassan járj, tovább érsz!” mondás, tehát hogy nem lehetünk türelmetlenek a testünkkel, sem a koplalás, sem a túledzés nem vezet jóra. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huDaniella lubickolt volna az uszodában, ehelyett kemény edzést kellett végigcsinálniahttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140410-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-kivalasztottja-uszoedzesen-vett-reszt.htmlÚjabb szakaszába érkezett Daniella intenzív, mozgásterápiás fogyókúrája: miután bő egy hónap közös munkájának eredményeként több mint 6 kilót sikerült leadniam a Vitalteam trénerei elkezdték vele a rendszeres úszóedzéseket is.DaniellaOrigoDaniella és Péter igazán belemerültek az edzésbe – deepWORK órán jártunk!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140404-daniella-a-fogyni-vagyo-menyasszony-es-kropko-peter-igazan-belemerultek-az-edzesbe-a-kezdj-uj-eletet.htmlAhhoz, hogy Daniella ne érezze egyhangúnak az edzéseket, és ez így is maradjon az augusztusi esküvőjéig, a Vitalteam edzői mindig próbálják újfajta mozgásokkal feldobni a a fogyni vágyó lány edzéstervét. Ezen a héten egy új, különleges csoportos órát fedeztek fel Daniellával a Fitness&More-ban, ami máris nagy népszerűségre tett szert országszerte az edzőtermekben – ez a deepWORK. DaniellaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.