Íme pár trükk, hogyan lehetsz csinos akkor is, ha még nem vagy formában

Forrás: Thinkstock -
fashion week szántó daniella új élet projekt öltözködés menyasszony Csinos kislány fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a jó idő és az örök dilemma, mit vegyek fel? A téli holmik már melegek, a nyáriak meg nem jók és tanácstalanul állsz a tükör előtt, vajon mit hordtál tavaly ilyenkor? Még ha sikerül is egy-két ruhadarabot kiválasztanod, csalódottan nyugtázod, hogy kinőtted őket. Vagyis ne szépítsük, kihíztad. Nyugodj meg, íme pár trükk, hogyan takard, ami takarni való, és hogyan emeld ki előnyös formáidat!

Télen az állatok meleg bundát növesztenek, hogy ne fázzanak, mozgásuk lelassul vagy téli álmot alszanak. A hidegben az ember is hajlamos egy-két kilót, sőt akár többet is felszedni. Ahogy közeleg a meleg és lassan a bikiniszezon is, úgy válik ez az egy-két kiló felesleg teherré. Leghatásosabb ellenszere a mozgás, azonban ha még nem olvadtak le rólad teljesen, akkor segítünk, hogyan mutasd a legjobb formád. A két kritikus testrész, a has és a fenék karcsúsító trükkjei következnek.

Ha még nem lapos a hasad

Mondhatnánk, hogy ne egyél, de azért ilyen túlzásokba ne essél, inkább, ha fontos megjelenésed van, akkor érdemes szerényebben étkezni, ha teletömöd magad, akkor biztos órákon át nagy lesz a hasad. Egy visszafogott ebéd után talán még a kedvenc ruhádba is belebújhatsz az esti partira.

Forrás: Thinkstock

Ha ennél is jobban kijöttél a formából, érdemes egy tunikát beszerezni, divatos tavaszi színekben, karcsúsított fazonban. A csíkos fazonok, különös a fekete oldalrésszel betoldottak optikailag karcsúsítják nemcsak a hasat, hanem a derekadat is. A tunika szinte mindenkinek jól áll, akárcsak a csípő fazonú vagy a halásznadrág. Ha a pocakot inkább eltakarjuk, és nem derékig érő felsőt veszünk, már sokkal karcsúbban mutatkozhatunk!

Rossz hír, ha télen elhanyagoltad a hasizmaidat, hogy idén újra divatba jöttek a hasat szabadon hagyó oversized felsők. Jó hír viszont, hogy ezt a divatot is követheted, akkor is, ha nem vagy deszka vékony: a rövid pulcsi alá egyszerűen vegyél fel egy sötét színű feszes trikót. Derékig érő nadrággal kombinálva senkinek sem fog feltűnni az a pár kiló plusz.

Ha úgy gondolod, neked sem lesz szükséged nyáron „beépített” úszógumira, nézd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle mielőbb!

Ha nagy a popsi

Az oversized pulcsi bő fazonú, zsákszerű formáját vagy ejtett vállú megoldásait mintha neked találták volna ki. Hűvösebb tavaszi napokon nyugodtan ugorj bele egy ilyenbe, kombináld bátran fekete cicanadrággal vagy szűk nadrággal, de ügyelj arra, hogy a fenekedet mindenképp takarja a felső. Magas sarkúval kombinálva picit csalhatsz is a kilók kárára.

Forrás: Thinkstock

Az oversized felsők és tunika mellett jó trükk, ha feltűnő kiegészítőket választasz. Egy nagyobb cipősarok, vagy egy, a szemet vonzó fülbevaló máris eltereli a figyelmet a kívánatosnál nagyobb hátsóról. A kifejezetten moletteknek érdemes széles karkötőt, vastag nyakláncot, nagyobb méretű táskát és vastagabb, erőteljesebb sarkú cipőt választani. Nagyobb fenéknél a nadrág színe legyen sötétebb, mint a felső.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.