Daniella rosszfiúk közé keveredett - street workout

esküvő szántó daniella fogyás utca életmódváltás új élet projekt sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniellának, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonyának kikerekedett a szeme akkor, amikor meghallotta, milyen merényletre készülünk ellene.

Daniella egy már korábban bezárt kültéri szórakozóhely mellett lakik, így nap, mint látja, hogy a jelenleg üresen álló területet edzeni vágyó fiatalok hada lepi el, akik saját testsúlyukkal edzenek a jó levegőn. Mivel mindezt sokszor félmeztelenül teszik, Daniella igencsak meglepődött, amikor megtudta, hogy edzői ezúttal ezekre a fiúkra bízzák őt.

A modern nevén Street Workout valójában egy saját testsúlyos edzés - extrém torna gyakorlatok, szabadtéri parkokban. Egy nagyon előnyös, látványos, és teljesen ingyen elérhető edzésmódszer mindenki számára. Az egyesült állomokból kezdte meg hódítását. Lényegében a calisthenics alapjait használja. A sportból világbajnokságot is rendeznek, minden évben egyszer, amiből kis hazánk már elért dobogós helyezést is.

/1404/Danie2014423203810

Íme, egy videó egy igazán profitól:

Daniella csak fogy és fogy - nem semmi ez a lány!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140418-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-program-kivalasztottja-a-heten-erosito.htmlSzántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonya ezen a héten is megküzdött a kilóival. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzexi a teltkarcsúhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140415-szexi-a-teltkarcsu-alkat-is.htmlMegmutatjuk, hogy a telt idomok nemcsak szépek és szexik tudnak lenni, de még a kifutón is megállják a helyüket. Leáldozóban a piszkafa modellek karrierje?DaniellaOrigoÍme, a fogyás nagymesterehttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140404-daniella-heti-osszefoglaloja-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-programban-ezen-a-heten-selfie-t.htmlSzántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottjának élete teljesen megváltozott. Amióta a Life.hu sztárszerzői szárnyaik alá vették a fogyni vágyó menyasszonyt, Daniella megállás nélkül edz és egészségesebbnél egészségesebb ételeket próbál ki. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.