szántó daniella fogyás életmódváltás új élet projekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héthez képest Daniella méreteiben is történt változás, a mérőszalag szerint a dereka 3 cm-rel lett karcsúbb, combjaiból egyenként 1-1 cm-t fogyott! A mérleg pedig 81,2 kg-t mutat, ami azt jelenti, hogy 10,4 kg-ot fogyott eddig, ami szép eredmény 10 hét alatt, és mivel a fogyás abszolút egészséges tempóban folyik, nagy eséllyel tartós is lesz. 

Nem meglepő módon Daniella egyre jobban érzi magát a bőrében. Legutóbb így nyilatkozott:

„Nagyon jó érzés, hogy fogyok, ez egyrészt a hiúságomból adódik, tetszik, hogy egyre bővülnek rajtam a cuccaim, lassan talán még a gimis ruháimból is fel tudok venni párat. Tetszik az emberek reakciója, sokan megdicsérnek, folyamatosan követik a tevékenységemet a Facebookon, és ez jólesik. Ráadásul így még ha nem is vennék észre a fogyást rajtam, akkor is mivel tudnak a projektről, ezért tudatosan nézik, hogy fogytam-e, és ha úgy látják, akkor meg is jegyzik. Ami miatt viszont még inkább boldog vagyok, az a környezetem támogatása. Bence nagyon jófej, a nehéz pillanatokban mellettem van, illetve ahogy ideje engedi, el is kísér a Szentmihályi uszodába például. A szüleim is rengeteg zöldséget vásárolnak nekem, illetve a vasárnapi ebédet az életmódomhoz szabják, ami mind lelkileg, mind anyagilag nagyon jóleső érzés. A barátaim tekintettel vannak rám, amikor találkozunk, és a kedvemért nem egy sör társaságában beszélgetünk valahol, hanem nyakunkba vesszük a várost, és sétálunk vagy biciklizünk. A kollégáimtól minden nap kapok valamilyen pozitív visszajelzést, ami fontos, mert a hét legnagyobb részét velük töltöm, és ez a folyamatos biztatás nem engedi meg, hogy titokban nasizzak. Az edzőim, a dietetikus és a Life.hu csapata, valamint az olvasók állandó lelkesítése pedig természetesen szintén jelentős mértékben hozzájárul jó kedélyemhez. Így egyáltalán nem nehéz pozitívan gondolkodni és a jót látni az emberekben! Szóval nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást.”

Daniella elkezdett infraszaunázni is az úszásedzései után, amely remek méregtelenítő, és segít leolvasztani a kilókat is. A Vitalteam edzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás is elégedettek Daniella eredményeivel, és további érdekes edzéseken törik a fejüket, hogy a lelkesedése megmaradjon egészen az augusztusi esküvőjéig.

Kérdezz Daniellától!

Kíváncs vagy, hogyan étkezik, mennyit sportol Daniella? Kérdezz tőle bátran akár az életmódváltással kapcsolatban, akár az esküvői előkészületekről! Daniella minden héten megválaszol egy kérdést - az erről készült videóanyagot pedig az oldalán olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.