Kilókban lassabban, de centikben annál látványosabban fogy Daniella

esküvő szántó daniella fogyás új élet projekt menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az augusztusi esküvőjére készülő Daniella szorgalmasan edz a Vitalteammel, és lelkiismeretesen tartja a diétát, és ezt az eredményei is mutatjak, de az utóbbi időben azt tapasztalta, hogy azért lassabb ütemben fogy. Az elmúlt héten 79,7 kg-ot mért, szóval két hét alatt 1,5 kilót fogyott. Ez nem rossz, de mégsem ugyanaz az ütem, mint eddig. 

Fekete Kriszta, Daniella dietetikusa felhívta a lány figyelmét arra, hogy a zsírbontáshoz idő kell a szervezetnek, ezért előfordulhat, hogy beáll a súly, illetve rávilágított arra is, amit sokan figyelmen kívül hagynak, hogy a kevesebb súly más testösszetételt jelent, amihez a dietát is igazítani kell egy idő utan. A Vitalteam osszeszedett néhany gyakori fogyókúrás tévhitet, amiről érdemes tudnod! Daniella kicsit tartott attól, hogy a fogyás esetleg nyomot hagy a bőren, de szerencsére nincsenek fogyási csíkjai, ami a sok sportnak és szaunázásnak köszönhető, amik a bőret is karbantartják.

Daniella fogyásában a Vitalteam szakértői segítenek, nézd meg tuti tippjeiket! Sőt, ha kíváncsi vagy arra is, hogy mit tehetsz akkor, ha megállsz a fogyásban, kattints IDE, adunk náhány szuper tippet.

Húzd el a csúszkát és nézd meg, mennyit változott Daniella alakja az elmúlt két hétben - döbbenetes különbség!

/1405/Danie201451516010

Daniella igy nyilatkozott a legutóbbi eredményekről: "Biztos vagyok benne, hogy a fogyás lelassulásában közrejátszik az is, hogy egyik héten kevés kalóriát vittem be, a másik héten pedig vizsgára készültem éjjel-nappal, és felborult a megszokott napi rutin. Szomorú vagyok, hogy most csak ennyit sikerült produkálnom, de a vizsga után kétszer annyira belehúzok, hogy behozzam magam!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.