Megcsinálom: Teljesítem a Vivicittát!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
futóverseny Telekom Vivicittá új élet projekt albert kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kezdj új életet a Life.hu-val! felhívásunkra több ezren küldtétek be újévi fogadalmaitokat. Hosszas megbeszélések, éjszakába nyúló egyeztetések eredményeként kiválasztottuk azt a három szerencsés hölgyet, akinek szakértői csapatunkkal karöltve segítünk megvalósítani az álmait. Elsőként Kinga történetét ismerhetitek meg.

Kinga azt határozta el, hogy a nemrégiben véget érő kemoterápiás kezelése után ismét új erőre kap és lefutja a Telekom Vivicittá versenyének egyik távját. Szeretné megmutatni - környezetének, 21 hónapos ikergyermekeinek, és magának is - hogy egy erős, életvidám nő, ha akar, fel tud állni még egy ilyen szörnyű tragédia után is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Felkészülésének minden lépését nyomon követhetitek a kereskedelmi csatornák egyes tévéműsoraiban, a megújult Life.hu weboldalon videók, cikkek formájában, de Kinga személyes blogbejegyzéseit is olvashatjátok majd. Hamarosan indul Facebook-oldala, ahol napi szinten tájékozódhattok arról, hol áll a céljai elérésében. Drukkoljunk együtt, hogy sikerüljön Kingának megvalósítani az álmát!

Adatlap

Név: Albert Kinga
Életkor: 36 év
Családi állapota: férjezett, egy 21 hónapos ikerpár anyukája

Nézd meg Kinga bemutatkozó kisfilmjét itt:

A felkészülést a Life.hu sztárszerzői vezetik: Kinga edzéseit Kropkó Péter és Gajdos Tamás mozgáskoordinátorok irányítják majd, míg speciális étrendjét Miháldy Kinga és Zentai Andrea, az Országos Élelmezés- és táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) munkatársai állítják majd össze. A nőiesség megélésével kapcsolatban Takács Nóra, a Hogyan legyek jó nő? team vezetője fog tanácsot adni, míg a lelki megpróbáltatásokon Szily Nóra, coach fogja Kingát átsegíteni.

Szakértőink bemutatkozó kisfilmjét itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.