Csobot Adél Adél világa videó egészség smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új videósorozat indul a Life.hu-n! 

Csobot Adél, az X-Faktor korábbi szériájának versenyzője új videósorozatában smink- és frizuratippeket ad, egészséges finomságokat készít, és megmutatja, hogyan készíthetünk otthon, mi magunk csodaszép lakberendezési tárgyakat, dekorációkat. Mindezt persze sajátos, bohókás, kissé őrült, de mindenképpen szerethető stílusában. Fogadjátok sok szeretettel!

Csobot Adél Fotó: Szabó Gábor - Origo

1994. május 9-én született Aranyosgyéresen, Erdélyben. Nagykárolyban nőtt fel, matematika és informatika szakos gimnáziumba járt. Gyerekkora óta vonzotta a szereplés: az éneklés mellett táncolni is tanult, és színjátszókörbe is járt, illetve a modellkedést is kipróbálta. Indult szépségversenyeken is, 2010-ben megnyerte a "Miss Nagykároly" szépségversenyt, valamint a "Miss Szatmárnémeti" szépségversenyen elnyerte a "Miss Turismo" címet. Emellett már ekkor is voltak fellépései. 2012-ben szerencsét próbált az X-Faktor harmadik szérijában, ahol egészen a harmadik helyig jutott, mentora Malek Miklós volt. 2013 áprilisában megjelent első saját dala Swing hatás címmel, majd megkapta a Kornay Mariann Művészeti Dijat. 2013 novemberében megjelent első lemeze Ami a szívemen a számon címmel.

Műsorvezetőként is kipróbálta magát az X-faktor háttérműsorában, az AfterX-ben, valamint a Való Világ háttérműsorában, a BeleValóVilág-ban. 2013-ban szerepet a kapott A legvidámabb barakk című darabban. 2014-ben az Alföldi Róbert által rendezett Az őrült nők ketrece című darabban kapott szerepet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.