Így szedd ki a rúzsfoltot a ruhádból! Íme, egy fantasztikus trükk

Csobot Adél Adél világa rúzsfolt folt eltávolítás tejszín ruha tisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan előfordult már veled is, hogy összerúzsoztad a kedvenc ruhád. Velem is megtörtént ez a napokban, ezért utánajártam, hogyan is lehet hatékonyan eltávolítani ezeket a foltokat. Most elárulom nektek is. 

Hatékony sminkeltávolítás - lefekvés előtt, két percbenhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150701-csobot-adel-az-adel-vilagaban-hatekony-sminkeltavolitashoz-ad-tanacsot-lefekves-elott-ket-percben.htmlA sminklemosás fontos! Nem is hinnéd, mennyire. Elárulom, hogy én hogyan csinálom.Adél világaOrigoAdél világa: mi kell egy igazán jó kerti partihoz?http://www.life.hu/adelvilaga/20150629-csobot-adel-keripartira-keszul-es-ehhez-valogat-ajandekot-illetve-elkeszit-egy-natur-sminket.htmlEzúttal egy kerti partira vagyok hivatalos a legjobb barátnőmhöz. Milyen ajándékkal kedveskedjek neki? És milyen egy natúr smink egy forró délutánra? Megmutatom. Adél világaOrigoNem csak a káosz lehet úr! Így tarts rendet egy női táskábanhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150630-csobot-adel-adel-vilaga-cimu-videosorozataban-megmutatja-hogyan-lehet-konnyen-rendet-tenni-es-rendet.htmlIgazán csajos, hasznos, néhol vicces és időnként esetlen – ilyen lesz az Adél világa. Új sorozat a Life.hu-n!Adél világaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.