Három tuti módszer hasgörcs ellen

has Csobot Adél torna Adél világa videó mozgás görcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mutatok három szuper gyakorlatot, amiket akkor vethetsz be, ha nagyon görcsöl a hasad. Ez a mozdulatsor garantálatan beválik, próbáld ki te is!

Így leszel igazi nő! Salsatanfolyam kezdőknek - oktatóvideó három percbenhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150914-csobot-adel-az-adel-vilagaban-megmutatja-hogyan-leszel-igazi-no-salsatanfolyam-kezdoknek.htmlÍgy lehetsz igazi nő! Salsa indul! Egy, két, há.... és!Adél világa--Csinos tárolódoboz - így készítsd el otthon!http://www.life.hu/adelvilaga/20150914-csobot-adel-az-adel-vilaga-videosorozatban-csinos-tarolodobozt-keszit-otthon.htmlAkár meglepetést teszel bele másnak, akár ékszereket tárolsz benne otthon, a méregdrága tárolódobozok helyett készíthetsz hasonlót te magad is. Adél világa--Borkóstolásra fel! Herczeg Ágnes borszakértő segítségévelhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150909-csobot-adel-az-adel-vilaga-videosorozatban-bort-kostol-herczeg-agnes-borszakerto-segitsegevel.htmlHerczeg Ágnes segít eligazodni a borok világában - és azt is elmeséli, melyek ma a legtrendibb helyek egy vérpezsdítő borkóstolásra. Adél világa--Utolsó nyári piknik Adél-módrahttp://www.life.hu/adelvilaga/20150902-csobot-adel-videosorozataban-piknikezni-indul.htmlMég néhány nap, és véget ér a nyár. Használjátok ki az utolsó szép, napos napokat, és irány piknikezni. Hogy mire érdemes ilyenkor odafigyelni? Megmutatom.Adél világa--Így dobd fel a hétköznapi terítékedet - éttermi hangulat, otthonhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150818-csobot-adel-az-adel-vilaga-videosorozatban-szalvetahajtogatashoz-mutat-tippeket.htmlMutatok néhány trükköt, amivel bármikor feldobhatod az unalmas terítékedet otthon. Remélem, neked is megjön a kedved a hajtogatáshoz!Adél világa--Merj bátran új dolgokat kipróbálni! http://www.life.hu/adelvilaga/20150805-merj-batran-uj-dolgokat-kiprobalni-ahogyan-csobot-adel-kiprobalta-a-wakeboardot.htmlA te életedben is van olyan dolog, amit még soha nem próbáltál ki? Itt az idő, bátorság! Én ezúttal a wakeboarddal barátkoztam.Adél világa--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.