Gazdagon tápláló, fűszeres, cukros testradír házilag

Forrás: Thinkstock -
karácsony advent testradír szépségápolás cukor szépség bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony a szeretet ünnepe: miközben minden energiáddal a tökéletes karácsonyra készülsz, ne feledkezz meg magadról sem. Szeresd magad, és kényeztesd fűszeres cukorradírral! Íme a Life.hu szépségtippje.

Ez a fűszeres, cukor alapú testradír az érzékeidet is kényezteti, és garantáltan átmelegít, miközben kíméletesen, de hatásosan megszabadítja bőrödet az elhalt hámsejtektől, és mélyen táplálja azt. Minden bőrtípus esetén ajánlott, de az érzékeny és problémás bőrűek körültekintően használják.

Hozzávalók (egy csésze körülbelül 240 ml-nyi mennyiséggel egyenlő)
- 1 csésze barnacukor
- 1 csésze fehér kristálycukor
- 3 csésze mandulaolaj
- 2 teáskanál őrölt fahéj
- 2 teáskanál gyömbérpor
- 2 teáskanál szerecsendió
- 40 csepp kardamom illóolaj

Forrás: Thinkstock

A kardamom illóolaj kivételével keverd össze az összes hozzávalót egy közepes méretű edényben. Használj kézimixert, hogy ne maradjon darabos a keverék. Ha ezzel kész vagy, kezd el hozzáadni a kardamom illóolajat, cseppenként, közben folyamatosan keverve a pasztát. Az elegyet kanalazd egy zárható műanyag dobozba, hogy a maradékot később felhasználhasd.
Egy alkalommal csak negyed vagy fél csészényi testradírt használj fel. Körkörös mozdulatokkal radírozd le a bőröd, majd öblítsd le langyos vízzel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.