Különleges csokoládés arcpakolás karácsonyra

karácsony advent kreatív tipp Takács Nóra csokoládé Hogyan legyek jó nő? pakolás méz arcmaszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titeket is megvisel a karácsonyi készülődés? Akkor ez egy jel, hogy készíts te is egy mennyeien finom arcpakolást velem: csak mézre és étcsokira lesz szükség, valamint 15-20 perc pihenőidőre.
Cukorkaváza az ünnepi asztalra - Vörös rózsákkal gyönyörű dísze a nappalinakhttp://www.life.hu/karacsony/kreativ/20121126-adventi-kreativ-tipp-december-4-cukorkavaza-az-unnepi-asztalra.htmlEgyszerű, mégis mutatós koszorú csipeszbőlhttp://www.life.hu/karacsony/kreativ/20121126-adventi-kreativ-tipp-december-3-egyszeru-megis-mutatos-koszoru.htmlÍgy készíts tobozemberkéket!http://www.life.hu/karacsony/kreativ/20121126-adventi-kreativ-tipp-december-2-igy-keszits-tobozemberkeket.htmlMécsestartó fahéjkabátbanhttp://www.life.hu/karacsony/kreativ/20121122-adventi-kreativ-tipp-mecsestarto-fahejkabatban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.