Élénk színek karácsonykor is - Sminktipp az ünnepekre

advent smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neonszínekről az ünnepek alatt sem kell lemondanunk. A kifutó mindig inspirál bennünket - most megmutatunk néhány nagyon látványos, színes sminket.  

A kifutókra a sminkmesterek sokszor extrém alkotásokat álmodnak meg, olyanokat, amelyekkel nem biztos, hogy szívesen kilépnénk az utcára. De inspirálódni mindenképpen érdemes, főként olyanoktól, akik például Claire Barrow modelljeinek a make upját készítették. A vibráló színek a nyár természetes kiegészítői, de egy borongós téli napon ugyanúgy szükségünk lehet rájuk. Claire Barrow kifutóján a lányok hamvas natúr arccal, vibráló szájjal és színesre pingált szemekkel jelentek meg. Imádtuk! És miért is ne követhetnénk ezt a trendet az ünnepek alatt is, amikor úgyis buli bulit követ, és egy ütős smink még a legunalmasabb ruhát is feldobja!

Forrás: LOréal, Toni&Guy

A válogatásunkban találtok élénk szemceruzákat, amelyekkel akár az egész szemhéjat is besatírozhatjátok. A szemhéjpúderek kedvelőinek is válogattunk néhány igen tetszetős darabot, de természetesen a rúzsok sem maradhattak ki: láthattok példát pink és tűzpiros árnyalatra is. Egy jó tanács: a szem és a száj tényleg csak akkor legyen élénk, ha az arcbőrünk többi részén nem visszük túlzásba az alapozást és a pirosítást, és a bőrünk inkább keltsen üde, friss hatást!

1.The Body Shop 2.590 forint 2. Essence 1.249 forint 3. The Body Shop 2.590 forint 4. The Body Shop 3.590 forint 5. Yves Saint Laurent 16.800 forint 6. Maybelline 2.899 forint 7. Essence 499 forint

Csillámözön, vadító sarkak - Cipők az ünnepekre http://www.life.hu/legytrendi/20131209-alkalmi-es-kenyelmes-cipok-karacsonyra-es-szilveszterre.html Így használd kreatívan a csillámport! http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131205-adventi-szepsegtipp-hasznald-kreativan-a-csillamport.html Csináld magad: csillogó topánban a fa alatt http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131127-adventi-tipp-csinald-magad-csillogo-topanban-a-fa-alatt.html Kell egy kis csillogás: ünnepi ékszerválogatás http://www.life.hu/karacsony/ajandek/20131127-ajandek-noknek-unnepi-ekszervalogatas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.