kommunikáció rendszerváltás generációs probléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1980-as évek szülöttei egy rendszer végére érkeztek, annak már csak a nyomait érezhették. Új volt számukra ugyanakkor a mobiltelefon, az internet, és esetenként még a színes televízió is. Most félúton járnak a nagy generáció és a modern tinik között. Csoda, hogy nem találják a közös nyelvet?
Korábban halnak a mai gyerekekhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110128-csokken-a-varhato-elettartam-a-gyerekkori-elhizas-miatt.htmlCiki a tetoválás a tinik körében?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110128-tinedzserek-es-a-tetovalasi-szokasok.htmlKiskorúak miniszoknyában az út szélén - Egyre nő a gyermekprostituáltak számahttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110124-gyermekprostitucio-kozel-200-millio-kiskoru-van-veszelyben.htmlA 7 leggyakoribb nevelési hiba - Kerüld őket!http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110121-a-leggyakoribb-nevelesi-hibak-kisgyermekeknel.htmlDiszkótragédia: a szülők felelőssége?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110120-megtilthatjuke-a-gyereknek-hogy-szorakozni-jarjon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.