Rákosnak hazudta a fiát az anya, hogy az adományokból élhessen

betegség rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britanniában százezer font ütötte a markát annak az édesanyának, aki azt hazudta, hogy kisfia rákban szenved.


Thinkstock
Thinkstock

Illusztráció

A nő nevét személyiségi okokból nem közölték, de az kiszivárgott, hogy az asszony 36 éves, és öt gyermek édesanyja. A furfangos anyuka - hogy alátámassza a betegséget - természetesen beszerezte a szükséges hamis orvosi papírokat is. Az anyát azzal is megvádolták, hogy elzárja fiát és annak egyik lánytestvérét az iskolai rendezvényektől, mert a gyerekek rossz állapotára hivatkozva rendszeresen nem engedte őket iskolába. A vád szerint a nő több mint hét évig tévesztette meg az embereket, ez idő alatt pedig egy rövidebb időszakban azt hitette el, hogy a gyermeke súlyos beteg. Ez azért is szörnyű, mert csalárd módon akart kedvezményekhez és pénzhez jutni. Hamis orvosi és iskolai papírokkal érte el, hogy a gyermekeknek ne kelljen részt venniük az iskolai tevékenységekben, és elhitette, hogy kisfiával kemoterápiára jár. Ezekkel a trükkökkel és átverésekkel a hét év alatt közel százezer fonthoz jutott a család.

Az asszonyt tizenegy rendbeli csalással vádolják: ebben van hamisítás és a gyermekei elhanyagolása is. A rákosnak hazudott kisfiú jelenleg kilencéves - édesanyja akkor kezdte rákosnak hazudni, amikor ötéves volt, és egészen hétéves koráig kitartott a történet mellett. A nőt már meghallgatta a Gloucester-i Városi Bíróság, tárgyalása december 2-án lesz.

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya képgalériánkban. Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.