Ilyen testtel 44 évesen? Minden nő megirigyelheti Julia Roberts vonalait

színésznő Julia Roberts edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikusan néz ki Julia Roberts, pedig már 44 éves, és három gyermek édesanyja.

Julia Robertsnek három nyolc év alatti csemetéje van, ráadásul már lassan közelebb lesz az ötvenhez, mint a negyvenhez, mégis meg kell hagyni, remekül tartja magát az egykori Pretty Woman. A sztár - sok nővel ellentétben - nem szégyelli a testét, és még fürdőruhában is megmutatja magát. A napokban Julia férjével és gyermekeivel töltött el néhány kellemes órát Hawaii egyik strandján. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Julia, Danny Moder és a kicsik, Hazel, Phinnaeus és Henry is remekül érezték magukat a kiruccanás alkalmával. A világsztár egy fekete bikinit viselt, ami mindent megmutatott az alakjából: Julia még mindig karcsú, alakja tónusos, jól látszik, hogy 44 évesen is odafigyel magára.

Tipp! Még mindig őrülten szexi a 42 éve modell. Kattints a galériáért!



Reni túl az életmentő műtéten!http://www.life.hu/tested-lelked/20120412-szemler-renata-tul-az-eletmento-muteten.htmlEgészen kikerekedett! Pompás formában van Cheryl Colehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120410-egeszen-kikerekedett-pompas-formaban-van-cheryl-cole.htmlMég nagyobbra cserélte szilikonmelleit a VV5 szőkeségehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120411-valovilag-nagyobbra-cserelte-vv-sehi-a-veszelyes-mumellet.htmlLátszik, hogy nem elégedett: búcsút intett dús hajkoronájának Anne Hathawayhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120410-latszik-hogy-nem-elegedett-bucsut-intett-dus-hajkoronajanak-anne-hathaway.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.