Heath Ledger Jason Segel költözés Michelle Williams lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban összeköltözött Jason Segel és Michelle Williams.

Michelle Williams nehezen lépett túl egykori kedvese és kislányának édesapja, Heath Ledger halálán. Most azonban - majdnem öt év után - végre megkezdi életét a bájos színésznő. Eddig ugyanis abban a házban lakott a kislányával, amit még annak idején Heath-szel vásároltak meg. A napokban azonban Michelle úgy döntött, elköltözik onnan, ahol még egykori szerelmével éltek együtt - méghozzá egy új szerelem kedvéért, Manhattanbe. A lakásról készült fotókat itt nézheted meg.

Northfoto
Northfoto

Michelle és színész kedvese, Jason Segel között ugyanis egyre komolyabb a kapcsolat, és a pár úgy döntött, eljött az összeköltözés ideje. Ez egy remek lépés, hiszen a pár barátai szerint a fiatalok odáig vannak egymásért. Ráadásul Jason imádja Michelle kislányát, Matildát is, így minden készen áll arra, hogy a sztárpár hamarosan még ennél is komolyabb lépéseket tegyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.