Karlie Kloss fotózás Elisa Sednaoui Victorias Secret szupermodell Adriana Lima terhes Petra Nemcova Liya Kebede
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, a gyönyörű Victoria's Secret modell, Adriana Lima szeptemberben életet adott második kislányának. Mielőtt azonban Sienna világra jött volna, híres mamája terhesen pózolt a 2013-as Pirelli naptárhoz.

A korábbi évekkel ellentétben a 2013-as Pirelli naptárban nem meztelenül pózolnak a modellek. Jövőre igazán művészi képek kerülnek majd az összeállításba, melynek szereplői olyan modellek, akik valamilyen civil szervezet vagy alapítvány munkáját segítik. A brazil szépség, Adriana Lima pocakjában második kislányával szerepel Steve McCurry fotóriporter képein.

www.pirellical.com
www.pirellical.com

Kattints a képre a többi fotóért!

A 31 éves Adriana mellett, aki korábban a sötét oldalát is megmutatta Ellen Von Unwerth kamerájának, és ennek jegyében cicit is villantott, Isabeli Fontana, Liya Kebede, Karlie Kloss és Elisa Sednaoui szerepelnek majd a naptárban. Helyet kapott a szépségek között Petra Nemcova is, akinek Sean Penn-nel való kapcsolatáról a Life.hu is beszámolt.

Pár kép már nyilvánosságra került a jövő évi naptárból. Hogy ez az összeállítás elég szexis lesz-e a Pirelli korábbi kiadványaihoz képest, egyelőre nem lehet tudni, a Huffington Post azonban egyszerűen csak "Nem elég szexi? főcímmel jelentette meg a cikkeket.

Inkább pasikat nézegetnél? A Napi hím oldalán megteheted!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.