Anna Paquin ikrek sztárpár magánélet Stephen Moyer színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna Paquin és Stephen Moyer nagyon ügyelnek arra, hogy babáikat és magánéletüket távol tartsák a reflektorfénytől, most azonban mégis sikerült őket lencsevégre kapni.

A True Blood sorozat szerelmespárja olyannyira óvta a piciket a nyilvánosság elől, hogy eddig még egyszer sem sikerült róluk fényképet készíteni, sőt a nevüket a mai napig nem árulták el. A múlt hétvégén azonban lencsevégre kapták őket.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto


A boldog család épp egy kaliforniai játékboltban nézelődött, amikor egy fotós megörökítette a pillanatot. A 30 éves színésznő a karjaiban tartotta 6 hónapos kisfiát, míg tündéri kislánya a babakocsiban pihent.
Anna és férje, a 42 éves Moyer 2010-ben házasodtak össze és azóta igyekeznek a háttérben maradni, kerülve a feltűnést. Néhány hivatalos eseményen azért megjelennek. Legutóbb például Paquin mutatta meg szülés utáni fantasztikus alakját Tom Ford koktélpartiján.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.