Születés baba óriási Nagy-Britannia kórház túlélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas baba jött világra a minap Nagy-Britanniában. A kisfiú nem kevesebb mint 7 kilót nyomott. Mérete miatt komplikációk léptek fel, nem sok esély volt rá, hogy túléli.

7 kilós csecsemőt szült egy nő Nagy-Britanniában. A kisfiú a George King nevet kapta. Mérete alapján tényleg ő a babák királya: ezzel a súllyal Anglia második legnagyobb aprósága lett. 6 hete született, de nem ment minden simán. Nézzétek meg a videót a gyönyörű, de hatalmas babáról:

Széles vállai elakadtak a szülőcsatornában és 20 percig nem lélegzett. Átszállították egy speciális kórházba. Az orvosok 10 százalék esélyt adtak annak, hogy a pici túléli. George azonban ma már otthon van és egészséges. A sokkoló élmények miatt az anyukája úgy döntött, nem akar több gyereket szülni.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.