Jön a második Beyoncé-baba?

Jay-Z kisbaba terhes Beyoncé Blue Ivy Carter énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekét várja Beyoncé? Egyes lapok szerint legutóbbi londoni koncertjén már gömbölyödött a hasa. Más források pedig azt állítják, a MET Gálán azért viselt hosszú ruhát, hogy az jótékonyan takarja alakját.

Beyoncé terhességével vannak teli a külföldi lapok. Az énekesnő tavaly januárban szülte meg kislányát, Blue Ivy Cartert, de állítólag most második gyermekét várja rapper férjétől, Jay-Z-től - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Beyoncé a MET Gálán - már terhesen?

Akkor kezdett szárnyra kapni a hír, hogy ismét babát vár, amikor londoni koncertjén felhívott egy kisgyereket a színpadra, és úgy tűnt, az énekesnőnek kezd nőni a hasa. Mások viszont azt állítják, a híres New York-i MET Gála óta lóg a levegőben a dolog, ahol Beyoncé terhessége volt az este legnagyobb beszédtémája. A partin rafinált ruhába bújt, ami jól takarta ott, ahol szükség volt rá. A híresség szóvivője eddig nem reagált a hírekre. Az énekesnő nemrég elismerte, szeretne kistestvért 18 hónapos kislányának, mert ő és húga, Solange is nagyon jóban voltak a kis korkülönbségnek köszönhetően.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.