Nick Vujicic kisfiú ünneplés kéz és láb nélküli család apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mekkorát nőtt a kéz és láb nélküli ember, Nick Vujicic kisfia! Papa és a pici az első Apák napját ünnepelték együtt a minap. Nagyon édesek!

Élvezi az apaságot a kéz és láb nélküli férfi! Nick Vujicic 1982-ben így született, és ma motivációs trénerként rengeteg embernek ad reményt és bátorítást előadásaival. Munkája mellett van egy másik szerelme is: gyermeke. Ahogy a Life.hu is megírta, a férfi kisfia idén februárban született meg.

Forrás: Facebook.com/NickVujicicFans
Forrás: Facebook.com/NickVujicicFans

Nick Vujicic és kisfia

A fiúcska egészséges, most négyhónapos és nagyon édes. A büszke apuka Facebook oldalára rakott ki egy friss, családi képet, amin a gyerkőc édesapja nyakában ül. Nick a következőt írta a kép alá: "Imádok itthon lenni és imádok apa lenni. Milyen csodálatosan telik életem első Apák napja. Boldog Apák napját a világ összes édesapjának!"

Megszületett a kéz és láb nélküli ember kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130222-megszuletett-nick-vujicic-a-kez-es-lab-nelkuli-ember-kisfia.htmlÚjabb gyönyörű családi fotó Shakirátólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130617-shakira-gerarg-pique-es-milan-ujabb-gyonyoru-csaladi-fotoja.htmlBabaváró bulit csap Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130613-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-babavaro-bulit-szervez-a-kensington.htmlKorábban szülte meg gyermekét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130615-kislanya-szuletett-kim-kardashiannak-es-kanye-west-rappernek-5-hettel.htmlBármikor megszülhet Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130614-jessica-simpson-enekesno-belepett-terhessege-kilencedik-honapjaba-barmikor-szulhet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.