műsorvezető szülés visszatérés Dombovári Vanda RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cserfes műsorvezetőnő lesz Somogyi Zoltán partnere jövő héten a 8.08 - Minden reggelben az RTL Klubon.

"A kisfiam születése óta nem ért ekkora öröm, mint ez a felkérés. Amióta megtudtam, alig tudok aludni!" - számolt be lelkesen Dombovári Vanda, akit Teszári Nóra szabadsága idejére kértek fel, hogy Somogyi Zoltán mellett vezesse az RTL Klub reggel 8 óra 8 perckor induló műsorát.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Nosztalgiával töltött el ide belépni, hiszen az illatok, a hangulat mind ugyanaz maradt. Az az öröm, amivel a régi kollégák fogadtak, zavarba ejtő és megható volt. A műsort a kezdetektől nézem, nekünk tökéletes a 8.08-as kezdés, a kisfiam akkor ébred, így minden reggel vele és az első kávémmal a tévé előtt kezdjük a napot. A jövő héten édesanyám fog segíteni, ő nézi majd reggelente a tévét Gergővel" - mondta nevetve Vanda és hozzátette: "Mindig is oda voltam Somogyi Zoli hangjáért. Most végre közvetlen közelről is hallhatom. Izgalmas páros lesz a miénk!"

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.