Emberrablók célpontja lehet Katalinék gyermeke

veszély trónörökös Katalin hercegnő elrablás brit királyi család Vilmos herceg testőr Nagy-Britannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg korábbi testőre szerint a hercegi pár gyermeke veszélyben lesz Berkshire-ben, Katalin szüleinél, és ott könnyen el is rabolhatják.

Komoly bajra hívta fel a figyelmet Vilmos gyerekkori testőre. Ken Wharfe azt mondja, kockázatos, hogy a trónörökös születése után hat hétre Katalin szüleihez, Berkshire-be költözzön a kis család, ahelyett, hogy a királyi palotában maradnának - írja a LOOK magazin.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Úgy fogalmazott: a világpolitika helyzetét és a királyi család sebezhetőségét elnézve, komoly védelemre van szüksége a gyereknek. Ebben a terrorizmus sújtotta világban, amiben élünk, benne van a pakliban, hogy a babát elrabolják. A szakember azt tanácsolja, hogy állandó rendőri őrizet legyen a ház előtt.
A világ közben totális babaváró lázban ég. Ahogy a Life.hu is megírta, ünneplések sora veszi majd kezdetét, ha végre megszületik a kis trónörökös. Bár Cambridge hercegnéje hivatalosan július 13-a környékére van kiírva, valószínű, hamarabb túl lesz a szülésen.

Így várja a világ Katalin és Vilmos gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130701-katalin-es-vilmos-elso-gyermekenek-szuletese-utan-vilagszerte-unneplesek-kezdodnek.htmlKatalin aggódik, hogy Vilmos lekési a szülésthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130627-katalin-hercegno-aggodik-hogy-vilmos-herceg-lekesi-a-baba-szuleteset.htmlKiderült, hol szül Katalinhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130619-katalin-hercegno-elarulta-hol-hozza-vilagra-gyermeket.htmlBombaüzlet Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130618-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-szuletendo-gyermeke-rengeteg-penzt-jelent.htmlPúderrózsaszínben búcsúzott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130616-katalin-hercegno-reszt-vett-a-ii-erzsebet-kiralyno-teszteletere-rendezett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.