boldogság kisbaba rádiós Kőváry Anett szülés család Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fellegekben jár Kőváry Anett, aki két hete adott életet első gyermekének - tudta meg a Life.hu.

Kőváry Anett kislánya, Olívia szeptember 5-én, természetes úton született. A Class Fm volt hírszerkesztője és párja szárnyalnak a boldogságtól.

Forrás: Kőváry Anett
Forrás: Kőváry Anett

A pár napos Olívia

"A kisbabánk alig több mint 4 óra alatt megszületett. Könnyű, de fájdalmas szülés volt, nagyon fáradt voltam utána. Az erőm most két hét után kezd visszatérni. Olívia nagyon jó baba, keveset sír, kiegyensúlyozott, nyugodt kislány. A világ legszerencsésebb anyukája vagyok, mert ez a csöppség szó szerint angyali. Ugyan még nincs napirendje, de az alvása, evése már ciklikus, könnyen kiszámítható. Néha már aggasztóan nyugodt, nemrég - nem komolyan - meg is kérdeztem a szerelmemet és az anyukámat, hogy miért nem sír többet ez a gyerek" - mesélte mosolyogva Anett, akinek teljesen megváltoztatta mindennapjait gyermeke érkezése. "Néha furcsa, hogy itt van velünk egy picurka, de egyre jobban belerázódunk. Egy-egy önkéntelen mosolyával elbűvöl minket, amikor pedig a mellkasomon alszik el, az maga a csoda! A párommal való kapcsolatomat pedig még erősebbé tette a gyermekünk érkezése. A föld felett szárnyalunk mindketten, az apja szó szerint is" - mesélte boldogan az egykori rádiós.

Ilyen luxusban él Kefírhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130917-kefir-enekesdalszerzo-megmutatta-luxuslakasat.htmlTolltartóban gyűjtik a pénzt Hajdú Péter gyerekeihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130917-hajdu-peter-producer-es-felesege-sarka-kata-mar-tanitjak-gyerekeiknek.htmlKucsera nem tudja tartani a tempót várandós párjávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130916-tapai-szabina-a-vaci-nb-ies-csapat-iranyitoatlovo-kezilabdazonk.htmlCsodagyereknek születni néha átokhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130827-a-csodagyerekek-elete-sokszor-nem-konnyu.htmlMáris újabb babát szeretne Kanye Westhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130911-kanye-west-rapper-ujabb-babat-szeretne-baratnojetol-kim-kardashiantol-aki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.