terhesség kisbaba köldökzsinórvér-őssejt szülés őssejt Peller Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő számára egyértelmű volt, hogy decemberben születő gyermekét aláveti egy apró beavatkozásnak.

Nézd meg, hogyan segíthet az őssejtterápia!


Peller Anna nemrég a Life.hu-nak mesélt először arról, hogy kislányt hord a szíve alatt. Most pedig párjával úgy döntöttek, gyermekük jövőjéről is gondoskodnak.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Úgy gondolom, nagyon erősen fejlődik az őssejtekhez kapcsolódó tudományág. Utána olvastam és fantasztikus dolog, hogy már rákos kisgyermekek gyógyulása is köszönhető az őssejteknek" - mesélte Anna, aki egészséges kislánynak adott életet a napokban.

Nemcsak Anna az egyetlen híresség, aki a köldökzsinórvér-őssejtlevétel mellett döntött. Walkó Csaba, Győrfi Pál és Kozma Orsi is fontosnak tartotta, hogy elvégezzék újszülött gyermekükön a beavatkozást, amely semmiféle kellemetlenséggel nem járt.

A gyereknevelés öt csapdájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130809-hibak-a-gyereknevelesben-a-rossz-beidegzodesek-miatt-nehez-a.htmlFulladást okozhatnak a gyermekruhákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130923-a-nemzeti-fogyasztovedelmi-hatosag-veszelyes-gyerekruhakat-talalt.htmlEzt tedd, ha már kialakult a rosszkutya-szindróma!http://www.life.hu/anyaskodj/20130904-neveletlen-kutyak-az-orokbefogadott-elrontott-ebek-viselkedesi-szokasai-megvaltoztathatok.htmlÍgy spórolj jó előre a fűtéssel egy ősi módszerrel!http://www.life.hu/anyaskodj/20130917-sporolas-a-futessel-nagyon-hatekony-megoldas-a-cserepkalyha.htmlTitkolja várandósságát Aniston?http://www.life.hu/anyaskodj/20130921-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-cafolja-hogy-terhes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.