divattervező Kanye West kim kardashian kislány babafotó Instagram stylist gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig bírta Kim Kardashian: ismét megmutatta a világnak kislányát.

Bár öt hónapja van a világon, North West eddig sikeresen elkerülte a paparazzókat. Kim Kardashian és Kanye West kislánya azonban nem számolt valóságshow-sztár mamájával. Az augusztusi fotók után a celebmami ismét kislányával büszkélkedett el a világhálón: North West babát az Instagramon osztotta meg teljes életnagyságban.

Forrás: Instagram/kimkardashian
Forrás: Instagram/kimkardashian

North West és Riccardo Tisci

A sztárbébi ráadásul nem akárkivel fényképezkedett. A kislányt mamája egyik jó barátja, Riccardo Tisci olasz divattervező és stylist tartja a karjaiban. Érdemes megjegyezni North Westet: valószínűleg még sokszor fogjuk látni.

Tükörben nézegette vagináját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szepulj/20131028-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-tukorben-nezegette-vaginajat-szules-utan.htmlHatalmas esküvőt tervez Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szeress/20131024-kanye-west-amerikai-rapper-eljegyezte-es-hatalmas-eskuvot-tervez-kim.htmlBikinire vetkőzött a Kardashian lányhttp://www.life.hu/legytrendi/20131019-kendall-jenner-amerikai-modell-es-valosagshowsztar-az-agua-bendita-furdoruhaiban.htmlKim Kardashian ismét a régihttp://www.life.hu/ez-zsir/20131017-kim-kardashian-amerikai-televizios-szemelyiseg-szules-utan-atkins-dietaval-szabadult.htmlCuki baba Kim Kardashian kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131005-north-west-kim-kardashian-es-kanye-west-kislanya-nagyon-cuki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.