Katalin hercegnő herceg Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt Katalin és Vilmos herceg egy jótékonysági eseményre indultak a trónörökös nélkül - őt a bébisziterre bízták.

Az eseményen egy volt fegyenc, Aaron Russell-Andrews egy apró mellénnyel kedveskedett a hercegnőnek - Katalin egy ideig nézte a kis ruhadarabot, mire félve megjegyezte, bízik benne, hogy jó lesz még a kis George-ra, aki az elmúlt hónapokban hatalmasra nőtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogyan korábban is megírtuk, a kis György herceg már egészen kis korában is nagyon kiegyensúlyozott és vidám baba volt - kíváncsian várjuk, mikor mutatja meg a hercegi pár újra a szépen gyarapadó kisbabát a nagyközönségnek.

Levélben búcsúzott Katalin hercegnő egy rákos kisfiútólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131107-katalin-cambridgei-hercegno-meghato-levelben-nyilvanitott-reszvetet-egy-daganatban-meghalt.htmlIlyen lapos most Katalin hercegnő hasahttp://www.life.hu/szepulj/20131018-katalin-hercegno-roplabdazas-kozben-megmutatta-ultralapos-hasat-londonban.htmlKimenőt kap Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130815-katalin-hercegno-kis-kimenot-enged-meg-maganak-szeptemberben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.