bébiszitter Hódi Pamela TV2 casting Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még aligegy hónapja született meg Berkiék babája, Natasa Zselyke, a pár máris bébiszittert keres a babához. 

Berki Krisztián gondolt egy nagyot és kitalálta, bébiszittert és háztartási alkalmazottat keres, hogy megkönnyítse Pamela dolgát és - ahogy mondta - "visszacsempéssze a romantikát a kapcsolatukba". A fiatal anyuka jóideig húzta a száját, de végül belement abba, hogy megnézzenek néhány jelentkezőt, bár azt kijelentette, jobban szeretné, ha Krisztián odafigyelne a rendre és akkor a castingra sem lenne szükség.

Forrás: Tv2

Berki - bár végig úgy tett, mintha Pamela kedvében akarna járni az új munkaerővel -, bevallotta, hogy igazából az zavarja, hogy nincs kire bízni a babát és szinte alig van magánéletük. A hirdetésre egy 23 éves lány, Zsuzsa, egy fiú, Attila és a 62 éves volt óvodai dajka is jelentkezett, akikből kamerák előtt csinált hülyét Berki. Zsuzsa eleve nem tetszett neki, ezért mindenféle kifogásokat talált ki, hogy miért nem akarja alkalmazni. Attilát konkrétan körberöhögte, hogy férfi létére ilyen munkát vállalna. Éva sem úszta meg a cinikus beszólásokat, de ő akár még esélyes is lehet, ugyanis életkorát tekintve nem valószínű, hogy féltékenységi rohamot vált ki - a zöld szemű szörnnyel amúgy is folyton harcban álló - Pamelából.

Kamerák előtt akadt ki Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131120-berki-krisztian-kiakadt-a-tv2-edes-eletenek-legujabb-mubalhejaban.htmlMegfenyegette Pamela Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/szeress/20131120-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-hodi-pamela-megfenyegette-berki-krisztiant-hogy-elhagyja.htmlNehezen bírja szex nélkül Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-a-tv2-edes-eletebol-kiderult-hogy-berki-krisztian-nagyon-szexelne.htmlTíz évig nem beszélt az anyjával Berkihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131111-berki-krisztian-sportolo-sanyaru-gyermekkorarol-es-alkoholista-anyjarol-meselt-joshi.htmlTojással dobálták meg Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/legykepben/20131029-a-tv2-edes-eletenek-kamerai-elott-berki-krisztiant-es-hodi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.