Oroszország csere császármetszés csecsemők dns-vizsgálat kórház szülészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összecseréltek két csecsemőt egy szülészeten. A kavarodást az okozta, hogy mindkét nő 30 éves, Ludmillának hívják őket és egy perc különbséggel adtak életet császármetszéssel gyermeküknek. 

Összecserélte csecsemőjét a kórház hibájából két orosz nő, és több mint három hónapon keresztül nevelték egymás gyerekét, anélkül, hogy tudtak volna róla - adta tudtul a TV2.

Képünk illusztráció Thinkstock

Az egyik nőnek azonban gyanús lett, hogy a baba nem hasonít sem rá, sem a férjére és DNS-tesztet csináltatott. Amikor kiderült, hogy a baba nem a férfitól van, kis híján válás lett a vége, ám a csere mindent megmagyarázott.

Benkő Dániel drámai vallomása: "Öltem is" http://www.life.hu/legykepben/20131126-joshi-bharat-musoraban-vallott-tragikus-autobaleseterol-benko-daniel.htmlÚj tetoválást csináltatott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131126-berki-krisztian-magara-tetovaltatta-kislanya-natasa-zselyke-monogramjat.htmlMegvan a legjobb egyetemek listájahttp://www.life.hu/legykepben/20131126-az-eotvos-lorand-tudomanyegyetem-a-budapesti-corvinus-egyetem-a-szegedi-tudomanyegyetem-a.htmlFantasztikus videó a világ 24 órás légiforgalmárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131125-fantasztikus-youtube-video-a-vilag-legiforgalmarol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.