Ördög Nóri babakocsiban tolja Micit

séta Nánási Pál babakocsi alvás Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub bájos műsorvezetője hétvégén kellemes, reggeli sétát tett kislányával. Nánási Pál pedig megörökítette ezt a szép pillanatot.

Családi idill - édesdeden alszik Mici, miközben Ördög Nóra tolja a babakocsiban. A héthónapos kislány, aki csodák csodájára már beszélni is tud, alaposan be van öltöztetve a sétára, és tündérien fest rózsaszín kezeslábasában. Az édes fotót Nóriról és Miciről Nánási Pál oldalán nézhetitek meg.

Nánási Mici Fotó: Nánási Pál

Ahogy a Life.hu is megírta, Nórira jövőre az anyai teendők mellett ismét műsorvezetői feladatok is várnak. A hírek szerint ő vezetheti a 2014-es Csillag születiket.

Ördög Nóri szexisen állt színpadrahttp://www.life.hu/legykepben/20131129-ordog-nori-az-rtl-klub-musorvezetoje-szinpadra-allt-az-ev-szallasa-es-ev-turisztikai-telepulese-2013.htmlÖrdög Nóri romantikára vágyikhttp://www.life.hu/legykepben/20131021-ordog-nori-ferjevel-toltene-egy-kis-idot-kettesben.htmlCsúcsformában van Ördög Nórihttp://www.life.hu/legykepben/20130830-ordog-nora-magyar-musorvezeto-az-rtl-klub-sztarja-csucsformaban-van.htmlÖrdög Nóri csipkébe öltöztette pocakjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-ordog-nori-lettaz-ev-musorvezetoje-az-ev-embere-dijatadon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.