Hódi Pamela orvos gyermek lépés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislányt orvoshoz kellett vinni, mert piros pöttyök lepték el az arcát. Öröm az ürömben, hogy a vizsgálat kellemes meglepetést is tartogatott a szülőknek.

Berki Krisztián és párja, Pamela könnyekig hatódtak gyermekük, Natasa első lépésein. A cuki baba az gyermekorvos segítségével tipegett a vizsgálóasztalon.

Leveteti gyermeke őssejtjeit Peller Annahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130924-peller-anna-szineszno-leveteti-gyermeke-ossejtjeit.htmlGyermekre vágyik Rippel exehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131209-simo-vivien-rippel-feri-volt-felesege-egy-joslatnak-koszonhetoen-ujra-kisbabat-szeretne.htmlÍgy köszöntötték a születésnapos Tillát a fiaihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131203-till-attila-musorvezetot-szuletesnapjan-fiai-kedves-rajzokkal-leptek-meg.htmlRákóczi Feri elveszítheti az otthonáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20131118-rakoczi-feri-a-class-fm-musorvezetoje-elveszitheti-otthonat.htmlElolvadt kislányától Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131104-berki-krisztian-sportolo-bevallotta-mit-erzett-amikor-eloszor-kislanyat-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.