karácsony bevásárlás Nánási Pál Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, milyen nagy fája lesz Nánási Pál és Ördög Nóra kislányának. Most az is kiderült, hogyan segített a karácsonyi bevásárláskor a kis Mici.

Nánási Mici már nagylány, egészen pontosan hét hónapos. Az első karácsonyára valószínűleg nem nagyon fog emlékezni, de szülei mindent megtesznek azért, hogy tökéletes legyen az ünnep számára. Mici, aki nemrég anyukájával angyalként pózolt az apukája fényképezője előtt, hatalmas fa alatt találja majd az első ajándékait.

Forrás: Facebook/sparmagyarorszag

Nánási Pál szenteste újabb fotót posztolt Facebook-oldalára, amelyen Mici épp a karácsonyi fenyőfadísz vásárlásában segít abban az szupermarketben, amelynek Ördög Nóra a kampányarca. Vajon az a boa került a családi karácsonyfára, amit a kis hölgy tesztelt le?

Mici és a Miki - Nánási Mici találkozása a Mikulássalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131218-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanya-mici-a-mikulassal-talalkozott.htmlÖrdög Nóri babakocsiban tolja Micithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131205-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-babakocsiban-tolja-kislanyat-micit.htmlMár beszél Nánási Micihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131107-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-mici-felevesen-mar-beszel.htmlNánási Mici az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131011-nanasi-mici-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-elment-az.htmlNánási szemével a világ: Micihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131005-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-micirol-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.