boldogság terhesség babavárás Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyvenegy évesen harmadszor néz anyai örömök elé Jaksity Kata. A műsorvezető boldogsága határtalan, az örömhírt pedig a Facebookon osztotta meg. 

Kata és férje útjai már többször elváltak, a szeretet azonban mindennél erősebb volt közöttük, és újra egymásra találtak, sőt boldogabbak, mint valaha - állítják.

Nem lehet babája Cinthya Dictatornakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131230-a-tv2-edes-eletebol-is-ismert-cinthya-dictatornak-varga-viktor-kedvesenek-nyirokmirigyrakja-miatt.htmlBabára vágyik Kustánczi Liahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131230-babara-es-alomeskuvore-vagyik-kustanczi-lia-dj-modell.htmlGombos Edina: "Jöhet a második baba"http://www.life.hu/anyaskodj/20131219-gombos-edina-es-alberto-masodik-babat-terveznek.htmlGombos Edina: "Jöhet a második baba"http://www.life.hu/anyaskodj/20131219-gombos-edina-es-alberto-masodik-babat-terveznek.htmlKökényék elveszítették babájukathttp://www.life.hu/anyaskodj/20131209-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-kokeny-attila-es-felesege-aranka-elveszitettek-gyermekuket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.