Jó dolga van Majkáék bébiszitterének

Forrás: TV2 -
bébiszitter pihenés szilveszter Dundika Majka wellness
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családtagnak kezeli Majka és Dundika kisfiuk bébiszitterét, Anikót. A lány még a szilvesztert is velük töltötte, igaz, nagy szükség van rá, ugyanis Marián eleven gyerek. 

Dundika a Borsnak elárulta, bébiszitterük sok terhet vesz le a válláról, Marián mellett elkél a segítség.

Forrás: TV2

"Még szép, hogy mindenhová velünk jön a bébiszitterünk. Szilveszterkor is együtt mentünk Várgesztesre, ahol a barátainkkal búcsúztattuk az óévet. Ha kimozdulunk, nem szeretnénk otthon hagyni Mariánt sem, ezért csak úgy tudunk egyszerre családozni, szórakozni és pihenni, ha Anikó is ott van" – mesélte Dundika. "A kisfiam borzasztó eleven és nagy odafigyelést igényel. Ha meghallja az apja hangját, egyszerűen képtelen leszállni róla, egyfolytában rajta csüng, csak ő létezik a számára. Nincs ezzel baj, mert ennek Peti is nagyon örül, de a rengeteg munka után neki is kell egy kis kikapcsolódás, ezért van szükségünk a well­nesshétvégék során is Anikóra" – tette hozzá a fiatal édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.