Meghalt egy magára hagyott újszülött

Forrás: Thinkstock -
halál anyaság büntetőeljárás Karcag szülés kórház újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszülte, majd egyedül hagyta babáját egy karcagi nő. A később kórházba vitt apróság meghalt.

A 36 éves nő kedd este karcagi otthonában adott életet kislányának, akit ezután ruhába tekerve a konyha padlójára tett és magára hagyott. A csecsemőt a házban lévő egyik rokon fedezte fel, aki azonnal értesítette a mentőket.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az újszülöttet és az anyát kórházba vitték, de a kislány szerda reggel meghalt. Az anya ellen büntetőeljárás indult - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t.

Téli utazás a kutyával: erre lesz szükségedhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131217-teli-utazas-a-kutyaval-erre-lesz-szukseged.htmlHongkongban háziasszony Wolf Katihttp://www.life.hu/anyaskodj/20140107-wolf-kati-enekesno-hongkongban-csak-a-csaladjanak-el-haztartast-vezet.htmlErátó vagy Móka nevet is kaphat már a babahttp://www.life.hu/anyaskodj/20140107-a-magyar-tudomanyos-akademia-nyelvtudomanyi-intezete-2013-december-1-jen-frissitette-az-anyakonyvi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.