Így fest a Golden Globe gála másnapján Drew Barrymore

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt -
gála smink nélkül sztárok Golden Globe-díj Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves hollywoodi színésznő óriási pocakkal és különös ruhában jelent meg a Golden Globe-díj átadáson. Másnap azonban már nyoma sem volt a csillogásnak. 

Drew Barrymore kitett magáért a rangos díjátadón - pedig nem lehet könnyű várandósan, hatalmasra nőtt pocakkal végigcsinálni egy ilyen illusztris estét. Másnap reggel látszott is rajta, mennyire megviselte a hosszúra nyúlt partizás: egy lesifotós lencsevégre kapta. Itt már nyoma sincs a gyönyörű hajkoronának, a szikrázó sminknek vagy a tavasztündér ruhának. A gála másnapján készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Kislánya lesz Drew Barrymore-nakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131212-drew-barrymore-amerikai-szinesznonek-kislanya-lesz.htmlIsmét babát vár Drew Barrymorehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131105-drew-barrymore-amerikai-szineszno-ismet-terhes-masodik-gyermeket-varja.htmlVége Drew Barrymore sötét napjainakhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130501-drew-barrymore-barnarol-szokere-festette-a-hajat.htmlKivirult az anyaságtól Drew Barrymorehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130408-drew-barrymore-szineszno-7-honapos-kislanyaval-ment-reggelizni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.