Stohl egyik szeme sír, a másik nevet

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
kisbaba színész lány Stohl András terhes aggódás fiú gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András örül, hogy végre három lánya mellé fia születik, de az örömébe némi aggodalom is vegyül.

A színész párja első terhességénél is nagyon reménykedett, hogy két nagylánya mellé fia születik, ám akkor Ancsika kislányt hordott a szíve alatt. András sosem tagadta, hogy emiatt elkeseredett, mert nagyon szeretett volna egy kisfiút, aki továbbviszi a nevét.

Franciska születése után nehéz időszak következett a pár életében. Andrást egy közúton okozott baleset miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A megpróbáltatások után most újra boldogság járja át András szívét, hiszen Ancsika ismét kisbabát vár, ráadásul fiút hord a szíve alatt. Mégis elgondolkodott azon, hogy egy kislányt könnyebben elfogadnának nagyobb gyermekei.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A színész biztosan megtalálja majd a módját, hogy a szeretetét minden gyermeke felé egyformán kimutassa. András energiáit a család mellett a szakmai feladatok is lefoglalják. A Blikk értesülése szerint ugyanis hamarosan feladatot kap a Heti hetesben.

Életet ment a tölcsérhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131218-tolcser-a-kutyan-hozza-lehet-szoktatni-a-kedvencet.htmlHatan egy ágyban? Hogyan lehet?http://www.life.hu/anyaskodj/20140107-hogy-szexelnek-a-szulok-ha-egy-agyban-alszanak-a-gyerekekkel.htmlMegint örökbe fogadna Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/anyaskodj/20140115-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-amerikai-szinesz-etiopiabol-fogadna-orokbe-egy.htmlMegszűnne a nincstelenség, mindenki kapna fizetést!http://www.life.hu/anyaskodj/20140111-egy-tarsadalmi-szervezet-koncepcioja-szerint-megszunne-a-nincstelenseg-ha-mindenki-kapna-fizetest.html10 zseni tinédzser: ők tették jobbá a világothttp://www.life.hu/anyaskodj/20140102-10-zseni-tinedzser-akik-jobba-tettek-a-vilagot-2013-ban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.