Sztárcsemeték és szemtelenül fiatal mostoháik

Forrás: AFP -
mostoha család mostohagyermek anya korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közkedvelt tündérmeséknek köszönhetően a mostohaanyáknak nem túl jó a hírük, legtöbbször bizony sztereotípiákkal kell megküzdeniük. Az új anyukát a családban általában a lányok fogadják el nehezebben, a feszültséget pedig csak tovább fokozhatja, ha a mostoha fiatalabb a férj lánygyermekénél. Az alábbi sztárcsemetéknek nemcsak az új anyukával, hanem annak korával is meg kellett barátkozniuk.

Dina Eastwood és Kimber Lynn Eastwood

A legendás Clint Eastwood kétszer nősült, öt lánya és két fia született öt különböző asszonytól. Második, ma már exfelesége, Dina Ruiz nem kevesebb, mint 36 évvel volt fiatalabb Eastwoodnál, ez azonban nem akadályozta meg őket abban, hogy összekössék életüket. Sőt, az sem zavarta meg a boldogságukat, hogy a fiatal ara, aki egy csapással Eastwood korábbi kapcsolataiból született gyerekeinek mostohaanyja is lett, egy évvel fiatalabb volt a színész legidősebb lányánál, Kimber Lynn Eastwoodnál.

Dina Eastwood és Kimber Lynn Eastwood Forrás: AFP

Jill Vandenberg Curtis és Kelly Curtis

"Előbb halnék meg, mint hogy elvegyek egy nőt, aki elég idős ahhoz, hogy a feleségem legyen" - a magyar származású Tony Curtis híres mondása volt ez, aki nem ám csak úgy a levegőbe beszélt, tartotta is magát a filozófiájához. Curtis hatszor állt az oltár elé, és az évek előrehaladtával egyre fiatalabb feleséget választott magának. Utolsó neje, Jill Vandenberg 46 évvel volt nála fiatalabb. Ekkor a színésznek már két fia és négy lánya volt a korábbi partnereitől, a legidősebb lány, Kelly Curtis pedig 15 évvel volt idősebb mostohaanyjánál, Jillnél.

Jill Vandenberg és Tony Curtis az esküvőjük napján, Jamie Lee és Kelly Curtis Forrás: AFP

Crystal Harris és Christie Hefner

Hugh Hefner a Playboy magazin atyja háromszor nősült és négy gyermeket nemzett. Hefner első két gyereke, David és Christie az első feleségétől, Mildred Williamstől született. Kimberly Condraddal kötött második házasságából születt Cooper és Marston Hefner. Legfrissebb és egyben legfiatalabb neje a nyuszis magazinból jól ismert Crystal Harris 26 éves volt, mikor 2012-ben hozzáment az akkor 86 éves Hefnerhez. Az ifjú feleség 33 évvel fiatalabb a Playboy-pápa lányánál, a 62 éves Christie-nél.

Crystal Harris és Christie Hefner Forrás: AFP

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.