A legmenőbb anya-lánya párosok – szépek és szexisek

szép Kate Hudson szexi páros Goldie Hawn lány Dakota Johnson anya Kulcsár Edina Cindy Crawford Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar és külföldi sztárok is előszeretettel büszkélkednek gyönyörű lányukkal. Most összeszedtük nektek a nyerő párosokat. 

Kulcsár Edina szépségkirálynő és édesanyja, Krisztina pont úgy mutatnak egymás mellett, mintha testvérek lennének. A Miss World második helyezettjének volt kitől örökölnie a szépséget. Ahol ők kettesben megjelennek, ott biztos, hogy minden pasi összecsapja a bokáját.

Kulcsár Edina és édesanyja Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

Anyák napján így mesélt Edina a Life.hu-nak a kapcsolatukról: „Egymás bizalmasai vagyunk, anyuval tudok úgy beszélgetni, mint egy barátnővel, de úgy is, mint egy szülővel. Valószínűleg az adottságomból adódóan nincsenek szoros barátnős kapcsolataim,

mert gyerekkorom óta mindig felütötte a fejét a féltékenység

a lánybarátnőimben, ezért anyu volt az, akivel mindent megbeszéltem, és akivel igazán őszinte lehettem, mert tudtam, benne nincs rosszindulat, nem akar nekem ártani.”

Rubint Réka imádja a családját és három gyermekét. Larával pedig most, hogy tini lett, kezdődhetnek a barátnős csevegések. A híres páros egy-egy fotón pont úgy fest, mintha ikertestvérek lennének, ez pedig jól mutatja, hogy Rékán nem fognak az évek.

Rubint Réka és Lara közt elképesztő a hasonlóság Forrás: Facebook/Rubint Réka

A büszke édesanya nemrég vallott kapcsolatukról a Life.hu-nak: „Lara kiskamaszkorban van, beindultak a hormonok, ez az időszak a gyermeknek és a szülőknek is próbatétel. Egy anyának ilyenkor meg kell érteni, érezni, mit igényel a gyermeke, és közben

tanulni kell az elengedést. Hagyni kibontakozni a gyermeke egyéniségét,

hogy egyedül, a szárnyait bontogatva megtalálja az útját.”

Szandi a napokban tett közzé néhány fotót legnagyobb gyermekéről, a gyönyörű szemű Blankáról. A kislány olyan szép, hogy ámultunk és bámultunk. Az énekesnő nemrég kifejtette, milyen szerinte a tökéletes édesanya: „Egy lány szerintem mindenképpen jó, ha egy olyan anyát lát nap mint nap otthon, aki annak ellenére, hogy erőt sugárzó, magabiztos nő, olykor tud esendővé, érzékennyé válni, aki az apuka személyében egy biztonságot adó, udvarias, gáláns férfit tudhat társának.”

Blanka és Szandi Forrás: Facebook/Szandi

Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber még csak 14 éves,

de máris komoly modellkarrierbe kezdett.

Sőt, már lepipálta híres édesanyát is, aki jó pár évvel később kezdte a szakmát. Kaia a megszólalásig hasonlít édesanyjára, akinek védjegye a végtelenül hosszú lábak, a gesztenyebarna hajtincsek és a szexi arc.

Kaia Gerber és Cindy Crawford Forrás: Instagram/CindyCrawford

Dakota Johnson igazi világsztár szülőkkel büszkélkedhet, és nemrég a „How To Be a Single” című mozinak a premierjén a büszke édesapa, Don Johnson és édesanya, Melanie Griffith együtt vonultak a vörös szőnyegen a lányukkal. Dakota a Szürke ötven árnyalata című filmben

megmutatta, milyen szexragadozó tud lenni,

és valljuk be, volt kitől örökölnie a tehetségét és a nőiességét.

Melanie Griffith és Dakota Johnson Forrás: AFP

Az egyik kedvenc párosunk Kate Hudson és édesanyja, Goldie Hawn, ők nagyon közel állnak egymáshoz. Anya és lánya rendszeresen elkísérik egymást rendezvényekre, premierekre, díjátadókra és forgatásokra, és szívesen nyaralnak együtt.

Goldie Hawn és Kate Hudson Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.