Takács Nikolas: Nagyon érzékeny vagyok - Szily Nóra interjúja

X-Faktor Takács Nikolas Szily Nóra tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodikként fejezte be az X-Faktor tehetségkutató versenyt, de Takács Nikolas nincs elkeseredve. Érzéseiről, az énekesi pálya nehézségeiről és a veszteni tudás képességéről Szily Nóra faggatja majd az énekest hétfői interjújában. 

"Zárkózott vagy, én azt érzem.

Nem. Én mindig társasági lény voltam, most sincs velem gond e téren, nyilván az egy másik dolog, hogy ki ismer meg úgy igazán. Azoknak az embereknek bizonyítani kell, akik azt szeretnék, hogy megmutassam önmagam.

Az óvatosság a nagyon érzékeny emberek védekezési módja.

Én nagyon érzékeny vagyok. Azzal védekezek, hogy nem mutatom meg magam teljesen. Mindenki annyit kap belőlem, amennyit megérdemel. Bizalomért jár a bizalom.


rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence



Amúgy nincs nyitva az ajtó?

Nincs. Pláne ebben a világban, ahol mindenki mindenki ellen van, ahol senki nincs tekintettel...

Mégis kimentél az egyik legnehezebb terepre... Amikor a végső döntőben voltál, érezted, hogy nem a tiéd lesz a győzelem?

Egész nap éreztem. Nem tudom, miért. A színfalak mögött álltunk, Feró, Csabi, Ildikó és én. Csabi borzalmasan ideges volt végig, és mondtam neki, hogy nyugodj meg, mert te fogod megnyerni! Én nyugtatgattam mindenkit. Ez furcsa dolog."

Az interjú folytatását hétfőn olvashatod itt a Life.hu-n.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.