Így könnyű! Ezzel a két tüneménnyel vigasztalódik George Clooney volt barátnője

kutya szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a világ egyik legsármosabb férfija is pótolható az ember legjobb barátjával: Elisabetta Canalis a kutyáival vigasztalódik.

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!


a reptéren készült képet itt találod.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A híres modell és Clooney szóvivője a napokban jelentették be a pár szakítását, de már korábban, a cannes-i filmfesztivál után is felröppentek a pletykák, mivel Elisabetta egyedül jelent meg az eseményen. A szétválás hátterében egyébként a 32 éves modell viselkedése állhat, mivel nemrég csúnya szexbotrányba keveredett. Ráadásul az sem nyerte el George tetszését, amikor a hölgy nemrég azt nyilatkozta, ő bizony hisz a házasságban, és nem tudna olyasvalakivel lenni, aki nem akarja őt elvenni, és gyermeket sem szeretne. A hollywoodi nőcsábász persze magára vette a mondottakat, és mivel híresen házasságellenes, dobta a csodaszép modellt.

Tipp! Sztárkavalkád a Megasztár 6 partián! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.