A csodálatos Pókember ruha premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodálatos Pókember című film premierjén voltak, akik szigorúan a témához öltöztek. Íme az angol sztár röhejes választása.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Donna Air angol tévés személyiség, modell és színésznő mindenképp stílusos akart lenni, ezért egy igazi, pókos összeállításban jelent meg A csodálatos Pókember című film londoni premierjén. A hölgyemény ruhája emlékezetes maradt, az egészen biztos, de sajnos nem a jó értelemben. Íme az igazi pókasszony-jelmez.

AFP
AFP

Donna a csontsovány, piszkafa testét egy fekete, mini, latex csőruhába bújtatta, melyet a ruha tervezője egy fehér, pókos, hálószerű megoldással és fekete gyönggyel tett igazán "pókossá". Donna a szereléshez egy fekete, magas sarkú, félig nyitott bokacsizma jellegű szandált választott. Az angol celeb jobban tette volna, ha ezt a szerelést inkább egy farsangi buliban mutatja meg, mert egy vörös szőnyeges eseményen inkább röhejesen hatott.

Tipp! Szexi és stílusos focistafeleségek! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.