Lakatos Márk szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk (született 1977. január 15-én) az utóbbi években Magyarország egyik legismertebb és legnagyobb feltűnést keltő stylistja, akinek megjelenése mindig nagy port kavar.

"Színházi ambíciók, jogi egyetemi kitérő, majd úttörőszerep vállalása a stylistszakmában. Munkáit a nagyközönség a Megasztár, legutóbb pedig a Szeretem a testem kapcsán ismerhette meg, a neve azóta egybeforrt magával a stílussal. A barokk kultúra - amelyet a zsigereiben hordoz - kreációiban is gyakran visszaköszön..."

8 évig dolgoztam a Katti Zoób divatháznak - innen indult hazai és nemzetközi karrierem. Dolgoztam a legnagyobb női magazinoknak, és részt vettem számtalan világkampányban. Kétszer is elnyerhettem a Hungarian Fashion Awards Év Stylistja díját, öltöztettem Megasztárokat, terveztem színházi jelmezeket Budapesten, Szegeden és Nyíregyházán. Számos tévé- és rádióműsor szereplőjeként és átalakító show házigazdájaként az egész ország megismerhetett. 3 éve veszek részt a Werk Akadémia stylist képzésében. Tanultam jogot és filmesztétikát a Pécsi Tudományegyetemen. Angolul, spanyolul és franciául beszélek.

Hivatalos weboldalam: www.lakatosmark.eu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.