önismeret Carla Galli szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carla Galli számára az önismeret a legfontosabb, jelmondata: fókuszban a személyiség.  

Carla Galli szakterületei: párkapcsolat, életvitel, önismeret, család- és rendszerállítás.

"Bölcsészként végeztem, jelenleg NLP Master és szervezetfejlesztési tanácsadóként és kommunikációs szakemberként dolgozom, számos könyvem és publikációm jelent meg önismeret témában, folyamatos kutatásokat végzek az emberi erőforrások mind jobb kiaknázása céljából. A kijevi kínai iskolában érettségiztem, ahol alapos ismereteket szereztem a keleti filozófia alapelveiről, amelyeknek hivatásomban is nagy hasznát veszem.

A '90-es évek közepétől executive coaching során először alkalmaztam a Neurolingvisztikus Programozást (NLP), és kifejlesztettem a cégeknek szóló Preventív Mentális Fittness programot, amely a mai MentalWellness® program alapja. Azóta is a paradigmaváltás, az önismeret, az Emocionális és Szellemi Intelligencia fejlesztése, a Self Branding adja céges munkáim módszertanának vezérfonalát. 2004 óta alkalmazom a rendszer- és struktúraállítást mind a privát, mind a céges szférában. Küldetésem, hogy kétévtizedes szakmai tapasztalatomat mély elhivatottsággal állítsam az emberek személyes fejlődésének szolgálatába."

Út a belső harmóniához - Carla Galli napi tippjei - Kattints ide!

Carla Galli - életviteli tanácsadás, család- és párkapcsolati terapeuta:
Hétfő, szerda, péntek: 9.00-14.00
Kedd, csütörtök: 15.00-19.00
Tel.: 06 70/238-3977
www.carlagalli.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.